ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Το CHEFI είναι ο ιδανικός χώρος για να περιποιηθείτε τους πελάτες ή συνεργάτες σας για ένα ιδιαίτερο event οποιαδήποτε ημέρα, μεσημέρι ή βράδυ.

Σας προσφέρουμε το καλύτερο finger food, brunch, lunch & dinner της Αθήνας, συνθέτοντας μενού ονειρεμένα.

Διοργανώνουμε εταιρικά πάρτυ, διαλέξεις, συνέδρια, σεμινάρια, συνεντεύξεις τύπου, γεύματα λανσαρίσματος προϊόντων κλπ.

Είμαστε στο Χαλάνδρι, στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου των βορείων προαστίων, με εύκολη πρόσβαση τόσο από την Λεωφόρο Κηφισίας όσο και από την Λεωφόρο Μεσογείων. Διαθέτουμε και υπηρεσίες parking.

Το CHEFI είναι boutique πολυχώρος. Μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε στον κήπο, στο αίθριο και στις εσωτερικές μας σάλες για όλους τους τύπους επιχειρηματικών εκδηλώσεων με μεγάλη ευελιξία.

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας θα σας προσφέρει τις πιο προσεγμένες υπηρεσίες. Επίσης προσφέρουμε την δυνατότητα επιλογής όποιας μουσικής απαιτεί η εκδήλωση σας, από playlists έως disc jockeys.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή για να σας στείλουμε προσφορά στο τηλ. 210 6815774& στο emailtherestaurant@chefi.gr

 

ΒΑΦΤΙΣΗ/ ΓΑΜΟΣ/ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο CHEFI οργανώνουμε κάθε είδους εκδηλώσεις, όπως γενέθλια, βαπτίσεις, γάμους, πάρτυ, κλπ.

Οι εξαιρετικές μας υποδομές, η ομορφιά του εστιατορίου, η φιλική εξυπηρέτηση και οργάνωση (ακόμα και το parking), μετατρέπουν την όποια εκδήλωση στο CHEFI, σε μια μοναδική εμπειρία χαράς.

Το CHEFI είναι boutique πολυχώρος. Μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε στον κήπο, στο αίθριο και στις εσωτερικές μας σάλες για όλους τους τύπους δεξιώσεων με μεγάλη ευελιξία.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της χαρούμενης ομάδας μας και σχεδιάστε μαζί μας αυτό ακριβώς που ψάχνετε για τη δική σας ξεχωριστή μέρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή για να σας στείλουμε προσφορά στο τηλ. 210 6815774& στο email: therestaurant@chefi.gr