ΒΑΦΤΙΣΗ / ΓΑΜΟΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο CHEFI οργανώνουμε αποκλειστικές εκδηλώσεις, όπως γενέθλια, βαπτίσεις, γάμους, πάρτυ, κλπ.

Η ομορφιά του εστιατορίου, η φιλική εξυπηρέτηση και οργάνωση, μετατρέπουν την όποια εκδήλωση σας σε μια μοναδική εμπειρία χαράς.

Το CHEFI είναι boutique πολυχώρος. Μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε στον καταπράσινο μας κήπο, στο αίθριο και στις εσωτερικές μας σάλες.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της χαρούμενης ομάδας μας και σχεδιάστε μαζί μας αυτό ακριβώς που ψάχνετε για τη δική σας ξεχωριστή μέρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή για να σας στείλουμε προσφορά στο τηλ. 210 6815774 & στο email: therestaurant@chefi.gr

 

 

 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Το CHEFI είναι ο ιδανικός χώρος για να περιποιηθείτε τους πελάτες ή συνεργάτες σας για ένα ιδιαίτερο event οποιαδήποτε ημέρα, μεσημέρι ή βράδυ.

Προσφέρουμε το καλύτερο finger food, lunch & dinner της Αθήνας, συνθέτοντας μενού ονειρεμένα.

Με το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, διοργανώνουμε εταιρικά πάρτυ, διαλέξεις, συνέδρια, σεμινάρια, συνεντεύξεις τύπου, γεύματα λανσαρίσματος προϊόντων κλπ.

Είμαστε στο Χαλάνδρι, στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου των βορείων προαστίων, με εύκολη πρόσβαση τόσο από την Λεωφόρο Κηφισίας όσο και από την Λεωφόρο Μεσογείων. Διαθέτουμε και υπηρεσίες parking.

Το CHEFI είναι boutique πολυχώρος. Μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε στον κήπο, στο αίθριο και στις εσωτερικές μας σάλες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή για να σας στείλουμε προσφορά στο τηλ. 210 6815774 & στο email: therestaurant@chefi.gr